Fa'amolemole fa'amaonia lou matua.

O e 21 pe sili atu?

O oloa i luga ole upegatafa'ilagi atonu e iai nicotine, e mo na'o tagata matutua (21+).

Fa'aaliga Vape a le Lalolagi 2024 & IPLAY: Ose Fa'ailoga Fa'ailoga i Dubai

O lo'o i ai pea le fa'agasologa o le fa'agasologa o le vape, fa'atasi ai ma fa'aaliga tau fefa'ataua'iga e taua tele mo le fa'aalia o oloa fou, fa'afeso'ota'i tagata ta'a'alo autu, ma le fa'atulagaina o aga i le lumana'i. O se tasi o mea e sili ona faʻamoemoeina i lenei vaega o le World Vape Show, faʻatulagaina mo Iuni 12-14, 2024, i Dubai. I lenei tusiga, o le a tatou suʻesuʻeina le taua o leFa'aaliga Vape a le Lalolagi 2024, su'esu'e i totonu o le maketi vape i Sasa'e Tutotonu, ma fa'ailoa ai taunu'uga a le IPLAY i le mea na tupu.

FA'AALIGA VAPE I LE LALOLAGI dUBAI 2024

Fa'aaliga Vape a le Lalolagi: Ose Avanoa Tulaga
O le World Vape Show e tu e na o le pau lea o le vape expo faavaomalo i Sasaʻe Tutotonu, e ofoina atu se tulaga tulaga ese mo tagata tomai faʻapisinisi e fesoʻotaʻi, faʻalauiloa oloa fou, ma faʻatulagaina le maketi. O le lomiga 2024 o loʻo folafola mai ai se faʻaaliga o oloa faʻapitoa, faʻatalanoaga malamalama, ma avanoa lautele fesoʻotaʻiga.
O le auai i le fa'aaliga a Dubai e maua ai pisinisi vape ma ni fa'amanuiaga taua. O le mea na tupu e tosina mai ai le faitau afe o tagata auai, faʻateleina le faʻatau ma tuʻuina atu se faʻasalalauga faʻapitoa e faʻaalia ai oloa. E le gata i lea, o le faʻaaliga e faʻaleleia atili ai le vaʻaia, tatala faitotoʻa i maketi fou, ma faʻaleleia sootaga pisinisi umi.

Malamalamaga i leMiddle East Vaping Maketi
O loʻo faʻateleina le maketi vape i Sasaʻe Tutotonu, faʻafetai i le alualu i luma o tekinolosi, suiga o le tofo o tagata faʻatau, ma le faʻatupulaia o le taulaʻi i le faʻaitiitia o mea leaga. Talu mai le 2016, o le tele o atunuʻu i Sasaʻe Tutotonu ua faʻatulafonoina le sikaleti eletise, ma fausia ai se faavae mautu mo le tuputupu aʻe o maketi.

O le maualuga o tupe maua ma le faaleleia atili o tulafono faatonutonu ua avea ai lenei itulagi ma nofoaga autu mo pisinisi vape. O le maketi e talavou, eseese, ma sili atu i alii, e maua ai se avanoa matua mo le tuputupu ae. O Saudi Arabia o loʻo taʻitaʻia le totogi ma se maketi fuafuaina e $ 219 miliona i le 2024, sosoo ai ma Aikupito i le $ 123 miliona, ma le UAE i le $ 53 miliona. E ui i lona laʻititi, ae o le maualuga o le faʻatau a le UAE ma le taliaina o vape e ofoina atu avanoa taua mo faʻailoga.
O le tele o maketi e fiafia i masini faʻaogaina, e sili atu i le 70% o faʻatau. Ae ui i lea, o vape faʻaaogaina maualuga ua maua le lauiloa, aemaise lava i latou o loʻo i ai le maualuga o le masima nicotine ma le tele o le e-liquid capacities. O lenei tulaga e matua iloga lava i UAE, lea o loʻo faʻatupulaʻia ai vape faʻaaogaina e sili atu i le 12ml le malosi ma sili atu i le 10,000 puffs.

I se aotelega, o Sasaʻe Tutotonu o loʻo ofoina atu se maketi vape faʻavavevave ma faʻateleina ma avanoa taua mo le faʻafouina ma le faʻalauteleina.

Fa'ailoga oFa'aaliga Vape a le Lalolagi 2024
O leFa'aaliga Vape a le Lalolagi 2024i Dubai folafola se fefiloi malosi o faʻaaliga faʻaalia mea fou vape fou, faʻatasi ai ma semina faʻamatalaga i tulaga tau pisinisi ma tulafono faatonutonu. Faatasi ai ma le sili atu ma le 400 vape brands o loʻo i ai, o le mea na tupu ua faʻatulagaina e avea ma nofoaga o mea fou ma le galulue faʻatasi.

IPLAY i leFa'aaliga Vape a le Lalolagi 2024
IPLAY faia se aafiaga taua i leFa'aaliga Vape a le Lalolagi 2024, fa'aalia a latou oloa fou fou. O lo latou auai na faʻailogaina i faʻasalalauga faʻapitoa ma avanoa e faʻafesoʻotaʻi ai ma tagata tomai faʻapitoa.

CLOUD PRO12000 Puffs Disposable Vape Pod

Fa'amatalaga:21ml e-suava malosi, 600mAh rechargeable type-C maa, 6mg nicotine, 0.6Ω mesh coil, mata atamai mo e-sua ma malosiaga maualuga

Mea'ai:E maua i le 10 filifiliga

Fa'atinoga:E oʻo atu i le 12,000 puffs faʻatasi ai ma se mamanu tuusao-i-mama (DTL).

CLOUD-PRO-12000-Puffs-Disposable-Vape-Pod

IPLAY PIRATE 10000/20000 Puffs Disposable Vape Pod

  • Fa'amatalaga: 22ml e-suava malosi, tasi ma lua mesh coil modes, fausia alumini alumini umi, mata atoa itu mo le e-suavai ma mataʻituina maa
  • Mea'ai: E maua i le 10 filifiliga fa'apitoa
  • Fa'atinoga: E oo atu i le 20,000 puffs

O nei oloa, lauiloa mo a latou mamanu fou ma le maualuga o le faatinoga, na tosina mai ai le gauai tele ma faʻamalosia le tulaga o le IPLAY o se taʻitaʻi o pisinisi.

Ta'uta'ua 2ml Disposable Vape Pod - 118

Manuia a IPLAY i le Expo

O taulaga a IPLAY sa matua viia ona o latou uiga fa'apitoa ma tofo fa'apitoa. O fa'amatalaga lelei o lo'o fa'amamafaina ai le tautinoga a le IPLAY i le fa'alauteleina o tekonolosi vape fa'aaoga ma fa'afetauia le fa'aleleia o mana'oga a tagata fa'atau i Sasa'e Tutotonu.

O leFa'aaliga Vape a le Lalolagi 2024o se pisinisi manuia mo IPLAY, faʻailogaina i asiasiga i paaga faʻapitonuʻu i Dubai ma le faʻavaeina o galuega fou. O nei taumafaiga e faʻamaonia ai le faʻamaoni o le IPLAY e avea ma tagata autu i le maketi vape a Dubai ma faʻamalosia faiga faʻapaʻaga gafataulimaina, fefaʻasoaaʻi.

I le faaiuga, o le World Vape Show 2024 i Dubai ua sauni e avea o se suiga mo le pisinisi vape, faatasi ai ma le IPLAY o loʻo faia se sao taua i le faʻauluina o mea fou ma le tuputupu aʻe.


Taimi meli: Iuni-21-2024