Fa'amolemole fa'amaonia lou matua.

O e 21 pe sili atu?

O oloa i luga ole upegatafa'ilagi atonu e iai nicotine, e mo na'o tagata matutua (21+).

Vapexpo Sepania 2024 & IPLAY

I le televave o atina'e vape, fa'aaliga fefa'ataua'iga e mana'omia mo le fa'aalia o mea fou fou, fa'aleleia feso'ota'iga i le va o ta'ita'i o alamanuia, ma fa'aaafia ai aga o maketi i le lumana'i. Vapexpo Spain 2024, faʻatulagaina mo Iuni 1 i le 2nd i le Pabellon de Cristal Casa de Campo i Madrid, ua sauni e faia se aafiaga taua. O lenei mea na tupu ua folafola mai o se taimi taua mo IPLAY. O lenei tusiga e iloilo ai le lalolagi o Vapexpo, suʻesuʻe i le malosi o le maketi sikaleti e-sipaniolo, ma faʻamaonia ai taunuʻuga a le IPLAY i Vapexpo.

Vapexpo: Le Fa'aaliga Sili Vape

Vapexpo ua avea ma mea taua mo le faalauiloaina o oloa ma meafaitino ma le aoina o tagata gaosi oloa i le lalolagi atoa. I le fitu tausaga ua tuanaʻi, sa galue ma le filiga Vapexpo i tagata Sipaniolo faʻapolofesa ma amateurs tutusa. O tala manuia o le mea na tupu e aofia ai le faʻafiafiaina o Barcelona i Oketopa 2017 ma faʻaaliga manuia i Madrid mai le 2018 i le 2023, faʻataʻitaʻiina 150 faʻaaliga ma toetoe 5,000 tagata asiasi faʻapolofesa i tausaga taʻitasi. Ua maua e Vapexpo se igoa ta'uta'ua o se ta'aloga vape muamua a Sepania, e fa'amalosia ai se feso'ota'iga malosi i le va o masini ma e-liquid gaosi ma a latou tagata fa'atau.

O le misiona a Vapexpo o le tuʻufaʻatasia lea o le lalolagi vaping community i se tuʻinanau tutusa. O le mea na tupu e le naʻo se avanoa faʻapisinisi ae o se auaunaga faʻaoga lautele, e ofoina atu faʻamaumauga e pei o le "Beyond the Cloud," o se ata Falani e suʻesuʻeina suiga faʻaagafesootai e mafua mai i le vape. Faatasi ai ma se fua faʻatatau e tumau pea, o loʻo faʻaauau pea ona faʻafeiloaʻi e le Vapexpo le lautele lautele ma tagata tomai faapitoa i lana faʻalapotopotoga faʻaletausaga i Madrid, fatuina o fesoʻotaʻiga taua ma avanoa pisinisi.

Malaga a IPLAY i Vapexpo Sepania 2024

I le Vapexpo Spain 2024, na faʻaalia ai e IPLAY se laina mataʻina o oloa fuʻa: ELITE, ma CLOUD PRO, faʻatasi ai ma le faʻaopoopoga fou i le vape faʻaogaina, Pirate 10000/20000. O le Pirate series, ua lauiloa i lona sitaili masani ma le tulaga ese o le ata atoa, na maua ai le viia lautele mai tagata faʻaoga e faʻatauaina mea faʻalelei faʻalelei ma mea sili ona tofo. O le vaega a le IPLAY sa auai i talanoaga malamalama, fausia ni faiga faapaaga fou, ma fesootai ma tagata e fiafia i le vape i le lalolagi atoa, e faaosofia ai lo latou naunau mo le tuleia o tuaoi o tekinolosi vape.

Fa'atoilaloina o Lu'itau Fa'atonutonu

E pei o isi atunuu o Europa, o tulafono a le TPD i Sepania e faʻatulaga ai manaʻoga faʻapitoa mo masini vape, e pei o le faʻatapulaʻaina o tane poʻo pusa i voluma e le sili atu i le 2ml. O lo'o fa'ailoa e IPLAY lenei mea e ala i le tu'uina atu o le fa'avasegaina o oloa 0-nicotine, e fa'ataga ai tagata fa'aoga e fiafia i se vape poto i tua atu o le 2ml fa'atapula'a.

Fa'ailoaina o mea fou a le IPLAY

CLOUD PRO 12000 Puffs Disposable Vape Pod

O le IPLAY CLOUD PRO 12000 Puffs Disposable Pod e toe fa'afouina vape fa'aaogaina ma se mamanu DTL ma le fa'atinoina lelei, ofoina atu i le 12000 puffs. O vaega autu e aofia ai le 21ml e-liquid capacity, 600mAh rechargeable type-C battery, 6mg nicotine, 0.6Ω mesh coil, ma se mata atamai e faʻaalia ai le sua eletise ma le malosi. E sau i le 10 tofo fa'afiafia, fa'amautinoaina le fa'amalieina o le vape.

IPLAY PIRATE 10000/20000 Puffs Disposable Vape Pod

Pirate 10000/20000 Puffs Disposable Pod ofo atu se tulaga mata'ina 22ml e-suavai gafatia, tu'uina atu i le 20,000 puffs i le tasi mesh coil mode ma le 10,000 puffs i le lua mesh coil mode. Faia i le alumini alumini umi, o lo'o fa'aalia ai le itu atoa e mata'ituina ai le maualuga o le e-liquid ma le ola maa. E maua i le 10 tofo fa'apitoa, e maua ai se vape e le mafaatusalia.

O le faʻalauiloaina o nei oloa i le Vapexpo e le gata na faʻamalosia ai le mea na tupu ae na faʻamautu ai foi le IPLAY o se taʻitaʻi paionia i le alamanuia. O lenei fuafuaga faʻataʻitaʻiga e faʻamaonia ai le tautinoga a IPLAY i mea fou ma faʻaleleia le poto masani vape mo tagata fiafia i Sepania ma le maketi o le lalolagi.

Fa'afetai Fa'ato'ato'a

E momoli atu la matou fa'afetai fa'amaoni i tagata uma na asiasi mai i le matou fale'oloa, fa'ata'ita'i a matou oloa, ma saofagā i le si'osi'omaga olaola o Vapexpo Spain 2024. O lou malosi ma le lagolagosua ua matua'i fa'aosofia. A o tatou mafaufau i la tatou faigamalaga mataʻina, e tumau pea le tuuto IPLAY i le tuʻuina atu o tekonolosi vape, mamanu matagofie, ma le tofo uiga ese. Fa'aauau pea mo atina'e fa'afiafia a'o matou fa'aauau pea ona fa'afou ma ta'ita'ia le ala i totonu o pisinisi vape.


Taimi meli: Iuni-11-2024