Fa'amolemole fa'amaonia lou matua.

O e 21 pe sili atu?

O oloa i luga ole upegatafa'ilagi atonu e iai nicotine, e mo na'o tagata matutua (21+).

IPLAY Pirate 10000/20000: Lua Mesh Coil mo Faalua le Tofo

Folasaga ile IPLAY Pirate 10000/20000

Saili le fou fou o le IPLAY Pirate 10000/20000, ua fuafuaina mo tagata fiafia o loʻo sailia ni faʻamatalaga vape e le mafaatusalia. O lo'o fa'aalia ai se faiga fa'apipi'i lua mata, ua folafola mai e lenei masini e si'itia ai lau malaga vape ma fa'aleleia atili le tofo ma le fa'atinoga.

Fa'ailoaga o oloa

Lua Mesh Coil Technology

Fa'ailoaina o le Enhanced Flavor Dynamics

O le uiga iloga o le IPLAY Pirate 10000/20000 o loʻo taoto i lona faʻaogaina o tekinolosi faʻapipiʻi lua. E ala i le tu'ufa'atasia o vili mata e lua i totonu o le iunite e tasi, ua toe fa'amalamalamaina e le IPLAY le tu'uina atu o le tofo i vape fa'aaoga. O puff ta'itasi e fa'asusuina i se fa'aupuga o tofo, fa'ata'atia ma'oti ina ia fa'amalieina ai e o'o lava i le gutu sili ona iloatino. Pe e te mana'o i pepa tapaa mata'utia po'o leo fua, e fa'amautinoaina e le fa'avili mata lua se poto masani fa'alelei.

Fa'ateleina Gaosiga Ausa

I tua atu o le tofo, o le lua mesh coils e sili atu i le gaosiga o ausa. Ua fa'ainisinia ina ia fa'amalieina le tafega o le ea ma le pito i luga o le vili, o nei vili e fa'atupuina ao mafiafia i manava uma. Pe o oe o se ao tulituliloaina pe na o le fiafia i le tele o ausa, o le IPLAY Pirate 10000/20000 e tuʻuina atu i luma uma, ma avea ai ma se tulaga maualuga i le malo o vape lafoai.

Fuafuaga ma Fausia Lelei

Fuafuaga Sleek ma Ergonomic

Faia ma le gauai atu i auiliiliga, o le IPLAY Pirate 10000/20000 o loʻo faʻaalia se mamanu faʻalelei ma ergonomic e fetaui lelei i lima. O lona ata fa'amasani e fa'apipi'iina i fafo e tumau, fa'amautinoa le umi o le ola e aunoa ma le fa'afefeteina o sitaili. Lelei mo tagata faʻaoga masani ma tagata fiafia tutusa, o lenei masini e tuʻufaʻatasia faʻalelei ma faʻatinoga lelei.

Maualuluga-Mafai ma Faigofie

Fa'aauupegaina i se tane vape maualuga, o le IPLAY Pirate 10000/20000 fa'alautele lau vape vasega e aunoa ma le toe fa'atumu soo. Pe o e i ai i se tafaoga tofo pe na o le fiafia i le vape umi, o le tele o tane tane e mautinoa ai le faamalieina e le faalavelaveina. Fa'atofa i le fa'atumu so'o ma fa'afeiloa'i i le fa'aumiumi o le fiafia i puff uma.

IPLAY-PIRATE-10000-20000-10-FLAVORS

Tofo Eseese ma Aafiaga

Tala'aga Fa'aigoa Fa'ato'aga

Amata i se malaga tofo ma le IPLAY Pirate 10000/20000, e ofoina atu le tele o ituaiga tala'aga o tofo e fetaui ma mea uma e fiafia i ai. Mai fa'afefiloi masani tapaa e o'o atu i fu'a fuāla'au 'ese'ese, o su'esu'ega tofo ta'itasi o lo'o faia ma le toto'a e fa'aolaina ai se vape e manatua pea. Su'esu'e vaega fou o le tofo i manava uma, fa'aaloaloga a le IPLAY i le tu'uina atu o mea fou.

Fa'aleleia le Fa'asologa o Puff Count

Fuafuaina mo le umi o le ola, o le IPLAY Pirate 10000/20000 e sili atu i le lelei o le faitau aofaʻi. O masini ta'itasi e fa'ainisinia e fa'aolaina ai se numera faifaipea o puffs, fa'amautinoa le fa'atuatuaina o le fa'atinoga i lona olaga atoa. Pe o oe ose tagata fa'aoga feololo po'o se vaper faifaipea, o le fa'aleleia atili o le fa'asologa o puff e mautinoa ai le taua ma le fa'amaoni i masini uma.

Fa'ai'uga

Siitia lou poto masani vape i le IPLAY Pirate 10000/20000, lea e fetaui lelei ai le faʻaleleia. Fa'atasi ai ma lona lua mesh coil technology, maualuga-mafai mamanu, ma curated tofo eseese, o lenei vape tu'u'eseina toe fa'amalamalamaga fa'amoemoega. Pe e te faʻamuamua le malosi o le tofo, gaosiga o vaʻa, poʻo le faʻaogagofie, o le IPLAY Pirate 10000/20000 ua sauni e tuʻuina atu se vape e le mafaatusalia.


Taimi meli: Iuni-26-2024