E ʻoluʻolu e hōʻoia i kou makahiki.

He 21 a ʻoi paha ʻoe?

Loaʻa paha nā huahana ma kēia pūnaewele i ka nicotine, no nā mākua (21+) wale nō.

IPLAY Pirate 10000/20000: ʻElua Mesh Coil no ka ʻelua o ka ʻono

Hoʻomaka i ka IPLAY Pirate 10000/20000

E ʻike i ka IPLAY Pirate 10000/20000 kipi, i hoʻolālā ʻia no ka poʻe hoihoi e ʻimi nei i nā ʻike vaping like ʻole. Ke hōʻike nei i kahi ʻōnaehana coil ʻelua mesh ʻokiʻoki, hoʻohiki kēia mea e hoʻokiʻekiʻe i kāu huakaʻi vaping me ka ʻono a me ka hana.

Hōʻikeʻike Huahana

ʻenehana ʻenehana pālua Mesh Coil

Ke wehe nei i ka hoʻonui ʻia ʻana o ka ʻono

ʻO ka hiʻohiʻona o ka IPLAY Pirate 10000/20000 e waiho nei i kāna ʻenehana lua mesh coil. Ma ka hoʻohui ʻana i ʻelua mesh coils i loko o kahi ʻāpana hoʻokahi, ua wehewehe hou ʻo IPLAY i ka hāʻawi ʻana i nā mea ʻono i nā vape hoʻopau. Hoʻokomo ʻia kēlā me kēia puff me kahi symphony o nā ʻono, i hana maikaʻi ʻia e hōʻoluʻolu i ka palale ʻike. Inā makemake ʻoe i nā memo paka wiwo ʻole a i ʻole nā ​​​​leo huaʻai, ʻo nā coils mesh ʻelua e hōʻoia i kahi ʻike vaping waiwai a hohonu.

ʻO ka hoʻonui ʻana i ka mahu

Ma waho aʻe o ka ʻono, ʻoi aku ka maikaʻi o nā coils mesh ʻelua i ka hana mahu. Hoʻolālā ʻia e hoʻomaikaʻi i ka ea a me ka ʻili o ka ʻili, hana kēia mau coils i nā ao ʻeleʻele me kēlā me kēia inhale. Inā ʻoe he mea ʻimi kapuaʻi a hauʻoli paha i ka mahu nui, hāʻawi ka IPLAY Pirate 10000/20000 ma nā ʻaoʻao āpau, e hoʻolilo iā ia i mea kū i ke aupuni o nā vape hoʻopau.

Hoʻolālā a kūkulu maikaʻi

Hoʻolālā nani a Ergonomic

Hana ʻia me ka nānā ʻana i nā kikoʻī, ʻo ka IPLAY Pirate 10000/20000 kaena i kahi hoʻolālā nani a ergonomic i kūpono i ka lima. Hoʻopili ʻia kona silhouette streamline e kahi ʻano lōʻihi o waho, e hōʻoiaʻiʻo ana i ka lōʻihi me ka ʻole o ke ʻano. He kūpono no nā mea hoʻohana maʻamau a me nā mea hoihoi like, hoʻohui kēia hāmeʻa i ka aesthetics me ka hana maʻalahi.

Kiekie-hiki a me ka oluolu

Hoʻolako ʻia me kahi pahu vape kiʻekiʻe, ʻo ka IPLAY Pirate 10000/20000 e hoʻonui i kāu mau vaping me ka ʻole o ka hoʻopiha pinepine ʻana. Inā ʻoe ma kahi huakaʻi ʻono a i ʻole e leʻaleʻa wale ana i ka wā hoʻomaha vape lōʻihi, e hōʻoia ka mana o ka tank i ka hauʻoli ʻole. E ʻōlelo aloha i ka hoʻopiha pinepine ʻana a aloha i ka leʻaleʻa lōʻihi me kēlā me kēia puff.

IPLAY-PIRATE-10000-20000-10-NĀ MEA

Nā ʻano ʻono a me ka ʻike

Nā Koho ʻono i mālama ʻia

E hoʻomaka i kahi huakaʻi ʻono me ka IPLAY Pirate 10000/20000, e hāʻawi ana i kahi ʻano ʻano ʻano ʻono e kūpono i kēlā me kēia makemake. Mai ka hui ʻana o ka paka maʻamau a hiki i nā medley huaʻai exotic, ua hana ʻia kēlā me kēia ʻano ʻono e hāʻawi i kahi ʻike vaping poina. E ʻimi i nā ʻano hou o ka ʻono me kēlā me kēia inhale, me ka ʻoluʻolu o ka hoʻolaʻa ʻana o IPLAY i nā mea hou.

Hoʻonui ʻia ka helu ʻana o ka puff

Hoʻolālā ʻia no ka lōʻihi, ʻoi aku ka maikaʻi o ka IPLAY Pirate 10000/20000 i ka helu puff. Hoʻolālā ʻia kēlā me kēia mea hana e hāʻawi i ka helu mau o nā puffs, e hōʻoiaʻiʻo ana i ka hana hilinaʻi i kona ola ʻana. Inā he mea hoʻohana maʻalahi ʻoe a i ʻole he vaper maʻamau, ʻo ka helu puff i hoʻonui ʻia e hōʻoia i ka waiwai a me ka hilinaʻi me kēlā me kēia hāmeʻa.

Ka hopena

E hoʻokiʻekiʻe i kāu ʻike vaping me ka IPLAY Pirate 10000/20000, kahi e hui ai ka hana hou. Me kāna ʻenehana mesh coil ʻelua, hoʻolālā mana kiʻekiʻe, a me nā ʻano ʻono curated, hoʻololi hou kēia vape i nā mea i manaʻo ʻia. Inā makemake ʻoe i ka ikaika o ka ʻono, ka hana ʻana a i ʻole ka ʻoluʻolu, ua mākaukau ka IPLAY Pirate 10000/20000 e hoʻopuka i kahi huakaʻi vaping like ʻole.


Ka manawa hoʻouna: Iune-26-2024